Friss hírek

2009.10.28. 14:49

Politikai kaméleon díjat kapott Tarlós István a Societastól

<p>Politikai Kaméleon díjat adott a fõvárosi Societas szerdán Tarlós Istvánnak, a Fidesz fõvárosi frakcióvezetõjének az elmúlt két évtizednyi politikai pályája után. Az MSZP ifjúsági szervezete ezt konkrétan azzal indokolta, hogy Tarlós István az SZDSZ-ben kezdte pályafutását, majd elõbb függetlenként, aztán a Fidesz-KDNP politikusaként állt a nyilvánosság elõtt.</p>

Õrsi Gergely és Torzsa Sándor, a Societas budapesti szervezetének tagjai szerint Tarlós Istvánt legutóbb a szélsõséges Jobbik irányába lehetett látni kacsingatni, amikor "Szebb jövõt!" köszöntéssel üdvözölte hallgatóságát egy fideszes rendezvényen. Ehhez képest az elmúlt hetekben Demszky Gábort és az SZDSZ-t támogatta.

A Societas szerint Tarlós István az elmúlt években folyamatosan ott ült a Fõvárosi Önkormányzatban, de részvétel és javaslatok helyett a tagadás és az obstrukció politikáját választotta, többek között múlt hét hétfõn is kivonult a fõvárosi frakcióvezetõk egyeztetésérõl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!