Videó: Így néz ki belülről, ha 300 km/h-val száguldasz egy Mercedesben a német autópályán

Akt.:
Így néz ki belülről, ha 300 km/h-val száguldasz egy Mercedesben
Így néz ki belülről, ha 300 km/h-val száguldasz egy Mercedesben
603 lóerő, 4 literes, V8-as twinturbo motor – így lehetne gyorsan leírni a 2017-es Mercedes-AMG E63 S-t. És hogy mire képes ez a szörnyeteg a német autópályán, ahol nincs sebességkorlát? Íme!

Forrás: automotor.hu.


Videó: Ilyen belülről, amikor 0-ról 500-ra gyorsítasz 4 másodperc alatt! Igen, 500-ra…

Shawn Langdon gyorsulási versenyre épített erőgépe kapott egy belső kamerát, így most belülről nézhetjük meg végre, milyen nulláról 508 km/h-ra gyorsulni – mindezt 3.77 másodperc alatt.

Videó: Így gyorsul 300-ra a német autópályán egy öreg Porsche

Az 1993 és 1998 közt gyártott Porsche 993 sokak kedvence, nem véletlenül! A német remekmű ráadásul ennyi idő után is különleges élményt tud nyújtani tulajának, különösen, hogy egy picit még erősítettek is a videóban látható 993-as modellen, amely így már 617 lóerős lett.

Videó: Ilyen egy 500 lóerős autóval padlógázt nyomni a német autópályán!

Egy V6-os, 510 lóerős, Ferrari-motorral szerelt, 2.9 literes Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, és a német autópálya esőben, ködben.

Videó: Így reagál egy 12 éves srác a 8G gyorsulásra

A vadászpilóták komoly tréningeken esnek át, mielőtt élesben tesztelnék a repülőgépeket; többek között a nehézségi gyorsulás elviselésére készítik fel őket. Ez logikus, elvégre a túl nagy nehézségi gyorsulástól el is ájulhatnak, és még a hadi kiadásokra legtöbbet költő nemzetek sem kockáztatják meg, hogy egy bekómázott pilóta rommá törjön egy több tízmillió dolláros vadászgépet. Meg persze saját magát.