Videó: Így néz ki a telep, ahol a Volkswagen tárolja a dízelbotrány után visszavett autókat

Akt.:
Így néz ki a telep, ahol a Volkswagen tárolja a dízelbotrány után visszavett autókat
Így néz ki a telep, ahol a Volkswagen tárolja a dízelbotrány után visszavett autókat
A 2015-ös dízelbotrány elképesztő következményekkel járt a Volkswagenre nézve. A csalást elismerő német gyártó megállapodott arról, hogy vagy visszavásárolja, vagy megjavítja a hibás autókat, és kártérítést fizet a becsapott vevőknek. Felvetődött azonban a kérdés, mi történik azokkal a kocsikkal, amelyeket visszavesz a cég?

Nos, egyelőre semmi, csak tárolják őket a németek, ahol tudják. Most az Egyesült Államokban, Michiganben bukkantak egy Volkswagen-telepre, ahol az autók találhatóak. A látvány pedig döbbenetes!

Forrás: automotor.hu.


Videó: Elképesztően látványos a világ „legkörülrajongottabb” útépítése

Tavaly december közepe óta arat a neten egy ausztráliai útépítésről készített drónvideó. A rövidke képsor már majd’ 15 millió megtekintésnél jár, annak ellenére, hogy semmi extra nem történik rajta, a munkások csak végzik a dolgukat.

Videó: Nagyon látványos! 14 kamionnal és 90 sofőrrel mérik az idő múlását

Rendhagyó analóg órát készített a svéd Scania, 14 kamionnal és 90 váltott sofőrrel egy egész napon át köröztek a járművei egy repülőtér betonján előre kiszámított sebességgel és köríven. Az egészet felülről vették, így egy három mutatós analóg óra egész napi mozgását állították elő.