Videó: Így csürhézték a magyar szurkolók a magyar ultrákat Marseille-ben

Akt.:
Videó: Így csürhézték a magyar szurkolók a magyar ultrákat Marseille-ben
Marseille – A marseille-i Velodrome stadionban még a kezdőrúgás előtt kaptak össze a rendezők és magyar ultrák, majd utóbbiak átugráltak a szektorok közti kerítésen. A lelátókon végül a biztonságiak, és a rohamrendőrök vágtak rendet könnygázzal és viperával. A magyar szurkolók egy része “csürhe, csürhe” skandálással díjazta balhézó honfitársaik produkcióját.

Az esetről a bummm.hu közölt videót.

Ugyanerről a balhéról és az ultrák szerepléséről ezt írta egy helyszínen lévő szurkoló:

Ott ültünk mellettük Marseille-ben. A verekedésnél az egész lelátó csürhézte őket. Tudnék mesélni Hitler-trikóban érkező kopaszról és a belvárosban a roma koldus kisgyerekeket “gypsies raus”-szal fogadó félkegyelműekről. Viszont a teli torokból szurkoló 25 ezer magyarból ők jó, ha ezren lehettek.”

Forrás: 444.hu.


Videó: Exkluzív felvétel a szombati magyar szurkolói balhéról

Budapest, Marseille – Viperával ütötték egymást magyar szurkolók és francia biztonságiak az izlandi meccs előtt, paprika spray-vel pedig olyanokat is lefújtak a biztonságiak, akiknek semmi köze nem volt balhéhoz.

EURO-2016 – Hat magyar szurkolót őrizetbe vettek Marseille-ben

Párizs – Hat magyar szurkolót őrizetbe vettek a labdarúgó Európa-bajnokság Magyarország-Izland mérkőzése alatt a marseille-i stadionban történt incidenseket követően – közölte vasárnap a dél-franciaországi város rendőrsége.
hirdetés


hirdet�s