Videó: Így blokkolja a forgalmat húszezer kacsa

Akt.:
Így blokkolja a forgalmat húszezer kacsa
Így blokkolja a forgalmat húszezer kacsa
Mi az a forgalmi akadály, amit a legidegesebb sofőr is birkatürelemmel, sőt, mosolyogva fogad? Úgy van, az, amikor húszezer kacsa halad át az úttesten, a szabályoknak megfelelően a gyalogátkelőhelyen.

Az eset Kínában történt, és a fenti valóban egy teljesen kedves jelenet – a kacsacsapat azonban vonulás közben nem mindig a zebrát használta.

Az alábbi videón már az látszik, hogy az úttesten haladnak, forgalommal szemben, valósággal elöntve az aszfaltot. Ez már egy kicsit félelmetesebb, ha az ember hunyorogva nézi.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Eltűnt a legelő egy része is az új-zélandi földrengésben

Az új-zélandi rengések által kiváltott földcsuszamlások az ország több részén is a felismerhetetlenségig átalakították a tájat.

Videó: Száguldó szuperszárnyas a sztráda sztárja

Mintegy 20 kilométeren át haladt a forgalomban egy galamb egy holland autópályán – a madárka kitartásánál és ügyes manőverezési készségénél már csak a motivációján csodálkozunk jobban.

Videó: Kutya tévedt a ralipályára, aztán jött maga a csoda!

Szegény kutya nem tudta, mit csinál, de mikor meghallotta a felbőgő raliautó motorját, tudta, menekülnie kell. Sajnos azonban rossz irányba kezdett el futni, így mikor az autó utolérte, szinte mindenki biztos volt abban, itt a vég. Aztán jött a csoda!

Videó: Velociraptor a mélygarázsban

Szinte mindenki ismeri a Jurassic Park filmeket, és aligha kell bemutatni a filmből jól ismert dinoszauruszokat. Ön mit tenne, ha egy életnagyságú Velociraptor lepné meg egy elhagyatott mélygarázsban?