Project Life

2019.10.03. 12:04

Project Life Management Nemzetközi Konferencia

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Project Life Management (PLM) Program keretein belül immár harmadszorra van lehetőségünk egy konferencia megrendezésével igazolni, hogy a program egyre szélesebb körben tart érdeklődésre számot és egyre több támogató és követő áll a program mögött.

A 2019.10.15.-én Lillafüreden tartandó Project Life Management Nemzetközi Konferencia az EFOP-5.2.2-17-es kódszámú nemzetközi pályázat záró eseménye lesz. A pályázatot az EUROPÉER Alapítvány és a Professional Project Life Nonprofit Kft. közösen, együttműködésben valósította meg, a projekt átfogó célja a projektalapú életvezetés elterjesztésének megalapozása volt.

Az EFOP-5.2.2-17-es kódszámú, transznacionális együttműködések című felhívás célja a nemzetközi együttműködésben rejlő lehetőségek kiaknázása, a nemzetközi tapasztalatok és jó gyakorlatok megismerése és ajánlások kidolgozása a hazai alkalmazásra. Projektalapú életvezetés című projektünk 2018 és 2019 között került megvalósításra, Horvátország, Szlovákia és Románia szervezetei vettek részt közös műhelyfoglalkozásokon, tanulmányi utakon és szakmai rendezvényeken. A projekthez kapcsolódóan megvalósítottunk két, egyenként 100-100 fő megkérdezésével végzett piacfeltáró vizsgálatot a projekt alapú életvezetés tekintetében releváns, humán szolgáltatásokat nyújtó állami és nem állami intézményekben, szervezetekben, melyről kutatási zárójelentés készült.

A konferencián a külföldi partnerszervezetek képviselőinek előadásában hallhatjuk a külföldi tapasztalatokat a projektmenedzsment eszközök és módszerek magánéleti alkalmazásáról, illetve módszertani összegzést kapunk adott ország releváns tapasztalatairól.

A konferencián lehetőség nyílik továbbá egyedi tréningeken való részvételre, ahol ízelítőt kaphatunk a Project Life Management Akadémián nyújtott képzésekből, illetve visszaigazolást arról, hogy a projektmenedzsment eszközök és módszerek mennyiben segítik mindennapi életünk menedzselését, kulcskompetenciáink fejlődését és gyermekeink tudatosságra nevelését.

Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt, aki szeretné megismerni a PLM program alapkoncepcióját, kipróbálni a PLM módszertanát és megismerni a program felhasználási területeit, fejlődési irányait.

A részvétel a projekt keretében ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken megtehet: https://profi-project.eu/konferencia-2019-oktober-15/

Lakatosné Dr. Szuhai Györgyi

Project Life Management program megalapítója

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!