Videó: Hölgyeim, mit szólnának egy ilyen lánykéréshez?

Akt.:
Videó: Hölgyeim, mit szólnának egy ilyen lánykéréshez?
Felsőtárkány, Miskolc – Giccsesebbnél giccsesebb lánykérésekkel van tele a videómegosztó, de ilyet még soha nem láttunk. Lehet azért, mert elfogultak vagyunk, ha Alfákról van szó?


Videó: Ismét volt egy romantikus lánykérés a Békás-tó partján

Debrecen – Úgy látszik, a Nagyerdő megihleti az ifjú szerelmeseket, a lenti felvételen Zsuzsi és Imi életének nagy pillanata látható. És hogy mit válaszolt a lány az egyik legfontosabb kérdésre? A videóból kiderül! tovább »

Fotók: Ezekre a lánykérésekre csak nemet tudnánk mondani

A következő pillanatokat lehet romantikusnak tervezték, de legtöbbjük inkább csak nevetséges. tovább »

Lánykérés a bekamerázott traktorban

Vaja – Tamás és barátai 1008 árvácskából formázták meg a nagy kérdést. tovább »

Küldjön hírt! – A legmenőbb lánykérés egy debreceni moziban történt

Debrecen – Varga Zsolt nem olyan régen megkérte párja kezét, ám ennek nem akármilyen módját választotta. A lányt barátnője elcsalta a moziba, ők pedig előtte pár hónappal leforgattak egy lánykérő filmet, amit a mozielőzetesek közé raktak be. Annyit elárulunk, hogy a történet happy enddel végződött. tovább »

Videó: Igen! 20 ezer ember előtt kérte meg a kezét

Miskolc – A 23 esztendős miskolci Jakab Ádám nem mindennapi módját választotta a lánykérésnek. A Nyíregyházi Főiskola sportszerevező szakos hallgatója a múlt vasárnap lezajlott Diósgyőr – Újpest Magyar Kupa döntőn barátai segítségével feszítette ki egy molinót, amin az alábbi szöveget olvashatta a stadion 20 ezres közönsége: “Szandi! Hozzám jössz feleségül?” tovább »

Romantikus lánykérés Nyíregyházán

Olvasónk, Bartha Ádám küldte el nekünk lánykérésének videóját. tovább »

Videó: Lánykérés a miskolci színházban

Miskolc – A Don Giovanni próbáján kérte meg immár menyasszonya, Nánási Helga kezét – a lány számára meglepetésként – László Boldizsár énekes. tovább »

hirdetés
hirdet�s