Friss hírek

2009.11.14. 12:29

Fidesz: Nem lehet bûnbak a sukorói beruházás jogtanácsosából

<p>Nem lehet bûnbakot csinálni a Sukoróra tervezett kaszinó-beruházás jogtanácsosából, hiszen õ csak a folyamat végén állt - mondta szombati sajtótájékoztatóján a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója. Balsai István szerint ugyanis a sukorói beruházásban a jelenlegi és volt kormányfõk, valamint a korábbi és a mostani pénzügyminiszter is érintett</p>

Balsai István nem azt várja, hogy a jelenlegi kormány regnálása alatt kiderüljön, mi is történt valójában, hanem a nyomozó ügyészség álláspontját várja. A fideszes politikus hozzátette: amennyiben jövõ tavasszal bizalmat kapnak a választóktól, akkor lesz számonkérés a Sukoróra tervezett kaszinó-beruházás miatt keletkezett állami veszteség ügyében.

Az ellenzéki politikus emlékeztetett rá, hogy a Sukorón tervezett, majd meghiúsult kaszinó-beruházással foglalkozó jogtanácsos több mint 6 és fél millió forinttal távozik posztjáról. A Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója szerint a sikertelen jogügylet ellenére prémium is jár a jogásznak. Szabadságmegváltásként is másfél millió forintot kapott Császy Zsolt, vagyis soha nem volt szabadságon - tette hozzá a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!