Videó: Három hét, négy pénzintézet – Elkapták a miskolci bankok 36 éves szikszói „rémét”

Akt.:
Három hét, négy pénzintézet - Elkapták a miskolci bankok „rémét”
Három hét, négy pénzintézet - Elkapták a miskolci bankok „rémét” - © Fotó: police.hu
Miskolc, Szikszó – A miskolci rendőrök hétfőn őrizetbe vették azt a nőt, aki több helyi pénzintézetet fenyegetett meg, hogy ott bomba fog robbanni.

A Miskolci Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K-né K. M. 36 éves szikszói lakossal szemben.

A gyanúsított 2016. július 14-e és 2016. július 25-e között három miskolci és egy vidéki pénzintézet vonatkozásában telefonált be a rendőrség 112-es központi segélyhívó telefonszámára, majd közölte, hogy az általa megjelölt helyen bomba fog robbanni.

A rendőrség munkatársai minden alkalommal kellő körültekintéssel ellenőrizték a telefonáló által megjelölt pénzintézetet, azonban sehol nem találtak semmiféle gyanús csomagot.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították és 2016. július 25-én az esti órákban elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt.

A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett kihallgatása során, továbbá elmondta azt is, hogy 2015 évben további négy budapesti pénzintézet sérelmére is elkövetett hasonló bűncselekményeket.

K-né K. M-t a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Elkapták a bombával fenyegető miskolci „telefonbetyárt”

Miskolc – Az utóbbi bő egy hét alatt három alkalommal is bombariadó volt a K&H Bank miskolci, belvárosi fiókjában. Mindhárom alkalommal a 112-es segélyhívó számot csörgette fel egy idegen női hang és elmondta, hogy a pénzintézetben robbanószerkezetet helyezett el, amely nemsokára működésbe lép.

Újra bombariadó Miskolc belvárosában: tíz nap alatt a harmadik

Miskolc – Immár harmadszor telefonált a rendőrségre ismeretlen női hang, hogy bomba fog robbanni a K&H Bank miskolci belvárosi fiókjában hétfő délután.

Ismét egy idős fenyegetett bombával Miskolcon

Miskolc – Rendőrautók állják körül a K&H Bank miskolci, a Centrum áruházzal majdnem szemben lévő fiókját. A pénzintézetet kordonnal is körülvették. Ismerősek lehetnek a fenti sorok, hiszen egy hete voltunk kénytelen ugyanezt leírni, ami csütörtökön ismét megismétlődött.

Bombariadó a bankfiókban Miskolcon

Miskolc – Rendőrautók állják körül a K&H Bank miskolci, a Centrum áruházzal majdnem szemben lévő fiókját. A pénzintézetet kordonnal is körülvették.