Videó: Három drogkereskedőt vettek őrizetbe Debrecenben

Videó: Három drogkereskedőt vettek őrizetbe Debrecenben
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság egyenruhásai a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen, összehangolt akció keretében fogtak el három férfit, akikről olyan információ jutott tudomásukra, miszerint kábítószerrel kereskednek.

Miután azonosították a bűncselekménnyel gyanúsított férfiakat, június 17-én, Debrecenben csaptak le a három helyi lakosra, akiktől több száz adag kábítószergyanús növényi származékot, valamint marihuánát és amfetamint foglaltak le.

A gyanús szerint S. Tibor, a 36 éves K. Márkkal és a 20 éves O. Gergővel egyetemben rendszeresen kábítószergyanús növényi anyagot és fehért port árultak Debrecenben.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A beszerzett adatok alapján a nyomozók további öt, fogyasztással gyanúsított debreceni lakost is elfogtak, akiket előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette a drogkereskedelemmel gyanúsított férfiakat és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával, a három férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg az öt fogyasztóval szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –