Videó: „Hallod! Nézz ide, Szőke! Ha megnyomod a gombot, akkor baj lesz!” – Felvették a kőbányai bankrablást

Akt.:
„Hallod! Nézz ide, Szőke! Ha megnyomod a gombot, akkor baj lesz!”
„Hallod! Nézz ide, Szőke! Ha megnyomod a gombot, akkor baj lesz!”
Budapest – Kiraboltak egy kőbányai bankot múlt csütörtökön, a rendőrökre fegyvert fogó bankrablót egy autó ütötte el menekülés közben. Az RTL Klub Híradójának birtokába jutott egy mobiltelefonos felvétel, amit valószínűleg az egyik ügyfél készíthetett a rablásról.

A videón az látszik, hogy a támadó fegyvert fogott az egyik alkalmazottra, a másikat pedig azzal fenyegette, ha megnyomja a vészjelző gombot, baj lesz.

Mint arról korábban beszámoltunk, rendőrökre fegyvert fogó bankrablót menekülés közben ütötte el egy autó.

Mivel korábban emberölés kísérlete miatt kilenc évre ítélték, visszaesőnek számít, amit tovább súlyosbít, hogy két eljárás jelenleg is folyamatban van ellene garázdaság miatt.

Forrás: rtl.hu.


Budapest, 2017. november 23. Bűnügyi technikusok helyszínelnek a 2017. november 23-án a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor úton, ahol kiraboltak egy bankot, a rendőrökre fegyvert fogó bankrablót pedig menekülés közben elütötte egy autó. A gyanúsítottat a mentők kórházba vitték, fegyveres rablás miatt büntetőeljárás indult ellene.
Budapest - Kiraboltak egy kőbányai bankot csütörtökön, a rendőrökre fegyvert fogó bankrablót pedig menekülés közben elütötte egy autó - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az internetes oldalán. Mint írták, a rendőrséghez nem sokkal dél előtt érkezett a bejelentés, hogy a X. kerületi Kőrösi...