Halálos gázolás Kántorjánosiban – Már nem lehetett segíteni a férfin

Akt.:
Halálos gázolás Kántorjánosiban – Már nem lehetett segíteni a férfin
© Forrás: tenyek.hu
Kántorjánosi – Halálra gázolt tolatás közben egy 68 éves férfit egy kisteherautó Kántorjánosiban. A sofőr valószínűleg nem vette észre, hogy a férfi az autó mögé lépett, így két kerékkel is áthajtott rajta.

A Tényeknek nyilatkozott az áldozat egyik hozzátartozója, aki azt mondta: hiába próbáltak segíteni a mentősök az elgázolt férfin, már nem tudták megmenteni.


Forrás: tenyek.hu

Mégsem futott el?

A szerkesztőségünkhöz eljutott információk szerint a Tények riportjában elhangzó állítás, miszerint a sofőr elszaladt volna a helyszínről téves. Olvasónk szerint a sofőr folyamatos kapcsolatban volt a mentős diszpécserrel, annak érdekében, hogy megmentsék a férfit. Szerkesztőségünk megpróbál további információkhoz jutni az esettel kapcsolatban.


jano
Kántorjánosi - Egy 68 éves helyi férfi vesztette életét a balesetben. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. július 19-én 11 óra 30 perc körül Kántorjánosi belterületén, az Őri utcán. Az eddigi ismereteink szerint egy kistehergépkocsi sofőrje tolatás közben elütött egy 68 éve...További hírek a Magyarország kategóriából