Videó: Győzelemmel kezdett a DVTK

Akt.:
Barczi Dávid szerezte a DVTK első 2016-os gólját
Barczi Dávid szerezte a DVTK első 2016-os gólját - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Lejátszotta első előkészületi mérkőzését az Egervári Sándor edzette Diósgyőri VTK szerdán délután, az ellenfél a kassai Lokomotív csapata volt.


Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK – Lokomotíva Kosice (szlovák)
2-0 (1-0)

Diósgyőr, 300 néző. V.: Kátai.

DVTK: Rados (Antal, 46.) – Okuka, Lipták, Kovács, Nemes – James, Kitl – Bacsa, Bognár, Barczi – Novothny. DVTK, a 62. perctől: Antal – Eperjesi, James, Kovács G., Németh – Ternován, Nikházi, Kövér, Bacsa – Takács – Griffiths. Vezetőedző: Egervári Sándor.

Lokomotíva Kosice: Giertl (Tino, 74.) – Pa. Sulák (Hejnus, 74.), Korijkov, Horváth, Musiol (Pe. Sulák, 74.) – Kolek, Harvila – Clovecko (Hlousek, 46.), Ruskovsky (Kinsky, 46.), Zajac (Hejnus, 46.) – Labun (Vilkovsky, 46.).
Vezetőedző: Branislav Sokoli.

Gólszerző: Barczi (25.), Takács (79.).


Egervári Sándor: – Ahhoz képest, hogy a második hét elején vagyunk, helyenként, különösképpen az első félidőben megfelelő volt a játék. Amit szerettem volna viszontlátni, azt a támadó és a védekező résztől is visszakaptam. Sok helyzetet dolgoztunk ki, ez már magában is pozitívum, azonban sok lehetőséget nem sikerült még értékesíteni, ami a fáradtságnak tudható be, hiszen délelőtt is edzettünk. Ez természetesen nem mentség a játékosok számára, de nem vagyok elégedetlen. A mérkőzés nagy részében agresszív, szervezett, jó védekezést valósítottunk meg és a ritmusváltásokból sok gólhelyzetet alakítottunk ki, úgyhogy összességében pozitívan értékelem a mai mérkőzést.


hirdetés


hirdet�s