Videó: Gyerekeknek is árulta a „herbált” – Előzetesben egy miskolci drogdíler

Akt.:
Előzetesben egy miskolci drogdíler
Előzetesben egy miskolci drogdíler - © Fotó: police.hu
Miskolc – A rendőrök Miskolcon fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szerzett meg és adott tovább helyi lakosoknak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Erik 24 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2018. május 25-ét megelőzően, azaz elfogásáig úgynevezett „herbált”, vagyis új pszichoaktív anyagot szerzett meg, majd továbbértékesítette azt, többek között fiatalkorú gyerekeknek is.

diler2

A férfi elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt.

A házkutatást követően a nyomozók a férfit előállították a rendőrségre. A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben az ügyészségen előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –