Videó: Gyerekeket robbantott fel az Iszlám Állam egy iraki futballmeccsen (18+)

Akt.:
Gyerekeket robbantott fel az Iszlám Állam egy iraki futballmeccsen
Gyerekeket robbantott fel az Iszlám Állam egy iraki futballmeccsen
Bagdad – A Bagdadtól délre fekvő Al-Asriya nevű faluban szombaton temették el azokat a fiúkat, akiket az Iszlám Állam egyik öngyilkos merénylője robbantott fel pénteken egy focimeccs után. A merényletben 32 ember vesztette életét, közülük tizenheten 10-17 év közötti fiúk voltak.

A merényletről most előkerült videókon látszik, hogy éppen az eredményhirdetés alatt, a trófeák kiosztásánál érte őket a támadás, amikor mindenki egy helyen állt. Az egyik szemtanú szerint az öngyilkos merénylő keresztülvágta magát a tömegen, majd a közepén robbantotta fel magát, hogy a legtöbb emberrel végezzen. A merényletben életét vesztette a falu polgármestere is, aki a serlegeket adta át a fiúknak – írja a 444.hu.

Forrás: 444.hu.


Iszlám Állam – Élve akarták elfogni a terrorszervezet második számú vezetőjét

Washington – Újabb részleteket közölt az amerikai média pénteken az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet második számú vezetőjének Szíriában történt likvidálásával kapcsolatban Ashton Carter védelmi miniszter aznapi bejelentését követően, így például azt, hogy az amerikaiak élve akarták elfogni Abd ar-Rahmán Musztafa al-Kadulit.

Videó: Földön fekvő sebesültet lőtt fejbe egy izraeli katona (18+)

Ciszjordánia – Fejbe lőtt egy földön fekvő, sebesült palesztint egy izraeli katona a megszállt Ciszjordániában. A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!