Videó: Féltek a vádemeléstől a pénzhamisító borsodi nyomdászok

Akt.:
Féltek a vádemeléstől a pénzhamisító borsodi nyomdászok
Féltek a vádemeléstől a pénzhamisító borsodi nyomdászok - © Fotó: rtl.hu
Edelény, Miskolc, Nyékládháza – Egy fillért sem keresett a dollárhamisításon és nagyon megbánta, amit tett, ezt mondta a bíróságon az egyik miskolci nyomdász, aki az elmúlt évek legnagyobb magyar bankjegyhamisítási ügyébe keveredett.

Társával együtt azzal vádolják, hogy tavaly 130 millió forint értékben hamisított és nyomtatott amerikai húszdollárosokat, valamint ukrán hrivnyát. Tárgyalássorozatuk most kezdődött el.

Forrás: rtl.hu.Videó: Börtön vár a pénzhamisító borsodi nyomdászokra

Miskolc – Akár tizenöt évre is börtönbe kerülhetnek a miskolci pénzhamisítók. Most emeltek vádat a két nyomdász ellen, akik tavaly júliusban több mint százhúszmillió forint értékű dollárt és ukrán hrivnyát hamisítottak. Mára kiderült: a pénz egy része forgalomba is került. Nyíregyházán pénzváltóknál bukkantak fel a hamisítványok.

Vádalt emeltek a miskolci dollárgyárosok ellen

Miskolc – Számítógéppel tervezték és profi nyomdában gyártották a hamis pénzt Miskolcon.

Vádemelést javasol a rendőrség a miskolci dollárgyárosok ellen

Miskolc – Nem csak amerikai, ukrán hamis bankjegyek is előkerültek a nyomozás során.

Videó: Főleg dollárt hamisítottak, profi eszközökkel a borsodi nyomdában

Miskolc, Nyékládháza – Hamis dollárból akartak meggazdagodni Ukrajnában a magyar pénzhamisítók. A rendőrség vádemelési javaslattal befejezte a nyomozást két férfi ellen, akik összesen 123 millió forint értékű hamis dollárt nyomtattak Borsodban.

Előzetesbe tették a miskolci dollárgyárosokat

Miskolc – A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája 2015. augusztus 3-án előzetes letartóztatásba helyezte azt a két gyanúsítottat, akiket különösen nagy értékű pénzre elkövetett pénzhamisítás bűntettének kísérletével gyanúsítanak.

Videó: Dollárt akartak nyomtatni Miskolcon

Miskolc – A Napi Gazdaság értesülése szerint szerint egy helyi jobbikos politikus is érintett a hamisításban.

Videó: Pénzhamisítást terveztek Miskolcon

Miskolc – Két férfi pénzhamisítást tervezett Miskolcon, elfogták őket, ellenük pénzhamisítás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat – közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap. A Napi Gazdaság című napilap internetes oldala szerint a Jobbik egyik helyi politikusa az a férfi, akit társával együtt őrizetbe vett a rendőrség.
hirdetés


hirdet�s