Videó: Felrobbantotta az internetet Balázs Pali új dala

Akt.:
Felrobbantotta az internetet Balázs Pali új dala
Felrobbantotta az internetet Balázs Pali új dala
Bombaként robbant Balázs Pali új nyári slágere, amely már a félmilliós megtekintést is átlépte. A Romantikus dalok magyarországi nagykövete Moszkvában forgatta új klipjét, amely 21 esztendős pályafutásának eddigi legnagyobb nézettségét hozta mindössze néhány hét alatt.

„Nagy boldogság ez számomra, hiszen az online világot még tanulom – mondja mosolyogva az előadó. – A több mint két évtizedes karrierem során mindig alkalmazkodnom kellett az új trendekhez, és technikai vívmányokhoz, így a világháló lehetőségeihez is alkalmazkodom. Hatalmas öröm, hogy az új nyári slágerem ekkora siker. Egy alkotó ember számára ez adja a legnagyobb visszajelzést.”

Nem csupán a videoklip helyszíne, hanem a szereplői is roppant különlegesek. „Júniusban a Magyar Művész Válogatottal Moszkvában jártam a Művész Labdarúgó Világbajnokságon ahol 5. helyezést értünk el a csapatommal. Nagy volt az öröm, hiszen egy nagyon magas színvonalú sporteseményen képviseltük ilyen eredményesen hazánkat. A foci mellet szakítottam időt az új dalom klipjének forgatására is. Bejártuk Moszkva nevezetességeit, hiszen a Vörös tér mellet a Gorkij parkban is rögzítettünk képi anyagot, melyben a csapatom néhány tagja és a break táncosaink is részt vettek.

moszkva-magyar-muveszvalogatott

Július 1-jén mutattuk be a nagyközönségnek a Lángra gyújtottad a szívemet című dalt, az elkészült klippel együtt. Minden várakozást felülmúlt a fogadtatás, hiszen közel negyven nap alatt elértük a félmilliós nézettséget. Amikor megírtam a dalt és először énekeltem végig a gitárom kíséretében, libabőrös lett a lábam…Ez az érzés ritkán jön elő, de már akkor éreztem, hogy valami különös dal született, ami nagy sikereket hozhat a jövőben. Hál istennek a megérzés nem volt véletlen, mivel az elmúlt hetekben már most a legnépszerűbb nyári slágeremmé vált a koncertjeimen az új dal.”


despacito_sajoszentpeter
Sajószentpéter - „Ezt a számot Sajószentpéterről küldi a Gyuri a feleségének a Mazsinak születésnapjára és a kilenc unokája is kíván neki nagyon sok boldog születésnapot!” Ha ma csak egyszer hallgatod meg a Despacitót, ez legyen az... de úgyis többször fogod! Ennél elképesztően csodálatosabb már ...

Forrás: YouTube
Luis Fonsi nagy sikerű slágerét páran már feldolgozták, ám Pamkutyájék videójánál nemigen alkotott senki jobbat. És íme a zseniális paródia, amin reméljük a rendőrök se fognak megsértődni. Forrás: YouTube | PamKutya [related-post post_id="3554528"]A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .