Videó: Fantasztikus látvány a karácsonyi zenére villogó ház

Videó: Fantasztikus látvány a karácsonyi zenére villogó ház
© Forrás: zimbio.com
A kültéri ünnepi díszítés hazánkban is kezd egyre jobban elterjedni. Ám az amerikai kertvárosokban már régóta népszerű dolog. Sőt az elmúlt években egy új trend alakult ki. Ez pedig a LED izzókkal való díszítés. Ám nem csak egyszerűen világítanak, hanem zenére villódznak! Nézze csak, elképesztően szórakoztató!

El kell ismernünk, hogy nem olcsó mulatság összehozni egy ilyen díszítést, ám vannak külön erre specializálódott weboldalak, ahol az izzóktól kezdve, a kontrolláló panelen át a szoftvert is megvehetjük, ami majd kalibrálja a villogást az általunk kiválasztott zene ritmusára. Jól hangzik? A látvány mindenesetre lenyűgöző!

A zenéhez külön kihangosítót érdemes vásárolni és természetesen nem árt egyeztetni a szomszédokkal, hogy egy nap hányszor indíthatjuk el a saját „karácsonyi fényparádénkat”. Egyébként a szakemberek azt javasolják, hogy egy nap kétszer legyen műsor, 5 óra és este 8 között. Úgy az igazi, ha már sötét van! Ja, és a hagyományos karácsonyi zenéhez sem kell ragaszkodni ám!

Videók: YouTube | YouTube


Közeledik a karácsony és bakik minden ünnepen becsúsznak, főleg, ha gyerek is van a házban. Nem tetszik az ajándék, a karácsonyfa eleve potenciális terep ahhoz, hogy bármi történhessen vele. Mégis a kicsik reakciói elképesztően édesek, a csetlésük-botlásuk pedig bárki napját felvidítják... még ha pá...

Ha az az első gondolata, hogy lyukat vágott a plafonon és a tetőn, rossz úton jár, ennél sokkal egyszerűbb a megoldás. Egy Twitter-felhasználó, egy bizonyos @aidanswalt úgy döntött, hogy idén minden eddiginél nagyobb karácsonyfát állít, mint a korábbi években. Csakhogy ezzel az ötlettel egyetlen pro...