Helyi közélet

2014.11.12. 13:44

Főnök módra tüntették el a falfirkát a Zsolcai kapuban

Miskolc - Festői referenciamunka biztosan nem lesz abból, amit a Katalin közben látni. Követeljük vissza a falfirkákat!

Miskolc - Festői referenciamunka biztosan nem lesz abból, amit a Katalin közben látni. Követeljük vissza a falfirkákat!

A városrészben látszólag mindenki sz@rul végzi a dolgát, aki festéket ragad: a falfirkák harmadosztályúak, az eltüntetésére hivatott (vagy önkéntes) piktorok pedig olyat alkottak amire nincs jelző, sikerült ugyanis még jobban lerongálni az amúgy sem túl derűs utcaképet és ehhez nem kellett csak fehér festék.

A fotókat elnézve abban Önök is egyetérthetnek velünk, hogy mindenki jobban járt volna, ha békén hagyják a sárga társasház alatti kapualjat a csodás graffitikkel együtt.

A társasház homlokzatát egyébként is ellepi graffiti, itt-ott egy "omlásveszély" tábla színezi a látványt. A legnagyobb falfirkák az átjáró alatt voltak, érthető tehát miért itt festették le a falat, a nagyvadra mentek rá.

Felesleges azonban bosszankodni ezen a dolgon, mivel a tábla szerint egyébként is tilos átmenni - a naponta több száz vagy ezer gyalogos által használt árkád alatt - balesetveszély miatt, mintegy fokozva a humort ebben a sztoriban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában