Nagyvilág

2010.08.30. 18:20

Lövöldözés Pozsonyban

<p>Hatan meghaltak, 14-en megsebesültek egy lövöldözésben a szlovák fővárosban hétfőn - jelentette az AFP a pozsonyi mentőszolgálatra hivatkozva.</p>

Lövöldözés Pozsonyban - nyolcra nőtt a halottak száma
fuggetlen | 2010.08.30 18:19

Szlovákiában már nyolc áldozata van a hétfői dévényújfalui mészárlásnak, egy 52 éves nőt néhány órával a történtek után holtan találtak a lakásában - jelentette be délutáni sajtótájékoztatóján


Pozsonyi lövöldözés - sajtóértesülés szerint kilenc áldozat is lehet
fuggetlen | 2010.08.30 14:38

Kilencen haltak meg a hétfői pozsonyi lövöldözésben - nyilatkozta a Paraméter szlovákiai magyar hírportálnak Jaroslav Spišiak szlovák országos rendőrkapitány.

Lövöldözés Pozsonyban - hét halott, számos sérült
fuggetlen | 2010.08.30 14:16

Az eddigi hírek alapján hét halottja és számos sérültje van a hétfő délelőtti pozsonyi lövöldözésnek. A legújabb jelentések szerint három sérült állapota súlyos.

 


Nézze meg a videót I. >>>


Nézze meg a videót II. >>>

 


 

Hatan meghaltak, 14-en megsebesültek egy lövöldözésben a szlovák fővárosban hétfőn - jelentette az AFP a pozsonyi mentőszolgálatra hivatkozva. 
Egy sörétes puskával felfegyverzett férfi az utcán nyitott tüzet.

A pozsonyi Új Szó a SITA szlovák hírügynökség alapján közölte, hogy tíz óra körül történt a lövöldözésa Dévényújfalu városrészben. A rendőrség keresi a lövöldözőt, a helyieket pedig hangosbemondón szólítják fel a hatóságok, hogy kerüljenek el több utcát, a buszjáratokat elterelik.

Egyes források szerint a lövöldöző öngyilkos lett. Az áldozatok között négy nő és két férfi van, és megsebesült egy három éves gyermek is. A sérülteket a környék kórházaiba szállították.

- Független Hírügynökség -


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!