Videó: Éveken át erőszakolta saját lányát egy boldvai férfi (18+)

Akt.:
Éveken át erőszakolta saját lányát egy boldvai férfi (18+)
Éveken át erőszakolta saját lányát egy boldvai férfi (18+) - © Fotó: rtl.hu
Boldva, Miskolc – Drámai fordulatot hozott a nyomozás egy boldvai család ügyében. Többször is megerőszakolhatta az apja azt a lányt, aki tavaly titokban szülte meg gyermekét, majd rongyokba csavarta és az ágyneműtartóba rejtette. A kisbaba meghalt.

A nyomozás végül kiderítette, hogy a csecsemőt a lány apja nemzette. A gyanú szerint felesége is tudott arról, hogy rendszeresen erőszakoskodik lányukkal, de nem tett semmit. Most mindketten előzetesben vannak, a lány szabadlábon védekezhet.

Forrás: rtl.hu.


Videó: A helyiek szerint az apja ejthette teherbe a 20 éves boldvai nőt

A helyiek szerint a saját apjától eshetett teherbe az a 20 éves boldvai nő, akit gyilkossággal gyanúsít a rendőrség. Újszülött kislányát két hete holtan találták meg az ágyneműtartóban.

boldva1-300x200

Videó: Nem vették észre a szülők, hogy terhes volt a 20 éves boldvai lány

Eltitkolta a családja előtt a terhességét az a húsz éves boldvai lány, akit azzal gyanúsítanak, hogy miután életképes csecsemőt szült, ellátás nélkül magára hagyta, így a gyerek meghalt.

Halott kicsi Boldván, az anyát gyanúsítják

A megyei rendőr-főkapitányság emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves boldvai nővel szemben.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés


hirdet�s