Sport

2014.01.11. 20:13

A feléig volt parti meccs

A női kosárlabda Közép-Európa Liga 19. fordulójában szombaton este a Good Angels Kosice együttesét fogadta az Aluinvent-DVTK csapata.

A női kosárlabda Közép-Európa Liga 19. fordulójában szombaton este a Good Angels Kosice együttesét fogadta az Aluinvent-DVTK csapata.


JEGYZŐKÖNYV

Aluinvent-DVTK – Good Angels Kosice

63-82 (19-20, 19-18, 9-26, 16-18)

Miskolc, 1200 néző. V.: Papp, Gorka, Fodor.


Aluinvent-DVTK: Bukovszki (2), RAVEN (15/6), Sverrsidóttir (11), Jansone (7), TOBIN (13). Csere: Bálint (-), Czank (10/6), Vincze (2), Dubei (3/3), Szabó P. (-), Horváth B. (-). Vezetőedző: Miguel del Jesús López Alonso.

Good Angels Kosice: BOJOVIC (12/6), Kupcikova (2), PIERSON (21), Kissova (-), KRIVACEVIC (8). Csere: Zietara (4), ABDI (17/9), Hruscakova (8), PERKINS (10), Balintova (-), Pindrochova (-), Janoscikova (-). Vezetőedző: Maros Kovacik.


Miguel del Jesús López Alonso: – Először is gratulálok a Kassának a győzelemhez. Két húsz percre lehet bontani a meccset, és a kettő között nagy a különbség. Az első két negyedben tényleg koncentráltunk, aztán a térfélcsere után ellenfelünk játéka intenzívebbé vált, védekezésük agresszív lett, mi pedig elvesztettük a figyelmünket. Ez a mérkőzés azonban jól szolgálta a felkészülésünket a jövő csütörtöki, Istanbul elleni hazai Európa Kupa nyolcaddöntőre. De az biztos, hogy azon a meccsen a győzelem megszerzéséhez, az elejétől a végig koncentráltnak kell lennünk.

Maros Kovacik: – Abban a tudatban kezdtük a meccset, hogy a DVTK jó meccset játszott a Sopron ellen és mivel nyerni is tudott, biztosak voltunk benne, hogy nehéz dolgunk lesz. Az első két negyedben sok rossz döntést hoztunk, nyitott dobásaink miatt az nem tudtunk előnyt szerezni. Viszont a második félidőben már ténylegesen agresszíven játszottunk, és sokkal lendületesebben, mint előtte, ezeknek köszönhetjük a sikerünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!