Videó: Előzetesben az arlói támadó

Akt.:
Előzetesben az arlói támadó
Előzetesben az arlói támadó - © Fotó: police.hu
Arló, Miskolc, Ózd – A nyomozási bíró további fogvatartását rendelte el a gyanúsítottnak.

Mint ismeretes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Adrián 20 éves arlói lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. szeptember 27-én 21 óra körüli időben Arlón, a Vasút úton bántalmazott egy 67 éves férfit. A sértett a verés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A lakossági bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A terheltet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. szeptember 28-án bűnügyi őrizetbe vette, majd előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró 2015. szeptember 30-án elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Emberölés Arlón – Őrizetben a támadó

Arló, Ózd – A rendőrök 10 percen belül elfogták azt a fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint Arlón halálra vert egy idős embert. tovább »
hirdetés


hirdet�s