Videó: Előzetesben a sátoraljaújhelyi díler

Előzetesben a sátoraljaújhelyi díler
Előzetesben a sátoraljaújhelyi díler
Miskolc, Sátoraljaújhely – A rendőrök Sátoraljaújhelyen fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószereket, új pszichoaktív anyagot szerzett meg és adott tovább környékbeli lakosoknak.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság helyi körzeti megbízottjai 2017. október 18-án Cigándon, közúti ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és annak sofőrjét. A zavartan viselkedő kékcsei férfinál kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök.

penz_650

A beszerzett adatok és információk alapján a nyomozók másnap házkutatást tartottak egy sátoraljaújhelyi férfinál. A rendőrök az ingatlanban több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot, továbbá a kereskedelméhez szükséges eszközöket, illetve majd hét millió forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. Győző 27 éves helyi lakossal szemben, kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A gyanúsított 2017. október 19-ét, azaz elfogását megelőzően különféle drogokat és új pszichoaktív anyagot szerzett meg, majd tovább értékesítette azokat.

penz2

A hatóság a bűnügyi őrizetbe vett dílerrel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásnak ügyészi indítványozására, amit a bíróság 2017. október 20-án elrendelt.

_fotok1

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a 31 éves kékcsei férfival szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –