Helyi közélet

2010.04.22. 19:48

Gyakran érzed úgy, hogy a világ összes pénze sem elég a havi kiadásaid fedezéséhez?

<p>Itt egy megoldás, hogy a pénzed többet érjen!</p>

A www.borsodkupon.hu oldal az első Borsod megyei online kupon gyűjtő portál, amely segíteni tud Neked abban, hogy:
  • olcsóbban tudj vásárolni,
  • ugyanazért a pénzért több terméket, vagy szolgáltatást kapj.

Az oldalt teljesen ingyen használhatod, tehát nem kell éves díjat fizetned, vagy vásárlói hálózatokhoz csatlakoznod, nincs szükség regisztrációra.

Hogyan veheted igénybe a kedvezményeket?

Látogasd meg a www.borsodkupon.hu honlapot, böngéssz a kuponok között, és a számodra szimpatikus kupont azonnal ki tudod nyomtatni. Ezután csak annyi a dolgod, hogy kivágod, és elviszed magaddal az üzletbe, és azonnal megkapod a kedvezményt.

Mi van abban az esetben, ha nincs nyomtatód?

Ha nincs otthon nyomtatód, vagy csak egyszerűen spórolni akarsz a festékkel, akkor se aggódj. Az oldalon megigényelheted a Borsod Kupon Kedvezménykártyát, amely helyettesíti a kinyomtatott kupont. Ezt a pénztárcádban hordva, bármikor jogosult vagy a kedvezmények igénybevételére, a kártya felmutatásával.

Nem akarsz lemaradni a legütősebb kedvezményekről, akciókról?

Partnereink gyakran változtatják a kuponjaik tartalmát. Nem ritkák az olyan kuponok, amelyek csak néhány napig érvényesek. Ha jelentkezel a Kupon Vadász szolgáltatásunkra, akkor időben értesítünk minden új akcióról, nehogy lemaradj róluk! Természetesen ez sem kerül egy filléredbe sem!

Böngéssz most a kuponok között!

www.borsodkupon.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában