Videó: Elképesztő látványvilággal jön Varga Viktor

Varga Viktor új klippel rukkol elő
Varga Viktor új klippel rukkol elő - © Fotó: Magneoton
Budapest – Egy zseniális dalon és egy rendhagyó videóklipen keresztül leshetünk be Varga Viktor érzelmeibe. A polgárpukkasztó zenész hamarosan megjelenő „Mi” című albumáról mutat be egy vadonatúj szerzeményt, amellyel Cintiával közös kapcsolatuk előtt is tiszteleg.

Közel egy év kihagyás után ismét önálló dallal jelentkezik Varga Viktor. Itt a „Noé”, amely nem csak címében utal a bibliai történetre.

„A döntés nehézségét tárgyalja ez a szerzemény, az utolsó pillanatokban, az “Özönvíz” előtt. A tehetetlenség súlya, és az érzelmi károk duettje. A dalt leginkább a szenvedés és az összetartás kettőssége jellemzi, amit a közösen megélt bajok és a szeretet fognak szorosan egybe.”- mondta Varga Viktor.

A klip egyedisége, hogy animációs formában épül a dalszövegre, így erősít rá a tartalmára. A videóklip egy éven keresztül készült, egyedi technikával.

„A vizuál során arra törekedtem, hogy megmutassam, min megy keresztül egy szerelmespár. A bárka, a számkivetettség, a hánykolódás, a remény elérhetetlensége, ezek mind-mind azt a fázist mutatják be, amikor az ember magatehetetlenül sodródik az érzelmek viharában.”- tette hozzá az énekes.

A rendező, az operatőr és a vágó egy személyben az elképesztően tehetséges Szabó Attila, vagyis ATALOGY, aki a klip utómunkáján hónapokig dolgozott.

„A koncepció rengeteg nehézséget tartalmazott a megvalósítás szempontjából, de úgy érzem, az elképzeléseim teljes mértékben megvalósultak. A legnagyobb kihívást a tákolt csónak elkészítése, illetve annak mozgatása jelentette. Viktor egy kreatív mûvész, aki minden fronton helyt áll. Remek dolog volt együtt dolgozni vele, baromi jól meg tudta valósítani az elképzeléseimet a forgatás során.”- mesélte a rendező, Szabó Attila.

BOON


Budapest - Valentin-napon látott napvilágot a videó, amely azóta több mint egymilliós megtekintésnél jár. Nagyon boldog vagyok a dal fogadtatása kapcsán, s különösen büszke vagyok arra, hogy egy rendkívül erős mezőnyben állt helyt a klip" – nyilatkozta Kasza Tibi a klip kapcsán a Blikk.hu-nak. Az ...

Pixa és ByeAlex
Fényeslitke - A fényeslitkei ByeAlex hamarosan új videóval örvendezteti meg rajongóit. Ízelítőt kaphattak ByeAlex Instagram-oldalának követői a fényeslitkei énekes Pixával közös számából, mely az Apátok címet kapta. A dalhoz – amit már nagyon várnak a rajongók – hétvégén klipet is forgatnak. ...

Terecskei Rita
Budapest, Miskolc - Hosszú kihagyás után új videoklippel is ünnepel az idén 20 éves együttes. Hosszú kihagyás után új dallal jelentkezett a Zanzibar. Az idén 20 éves együttes Mi van? című dalához videoklip is készült, amely megtekinthető a legnépszerűbb videómegosztó portálon. Addikcióveszély S...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Szívhez szóló költeménnyel készült a Valentin-napra Kollányi Zsuzsi. A belevaló kismama egy romantikus duettel lepi meg rajongóit, amit Szolnoki Péterrel közösen adnak elő. A dalt Zsuzsi szerelmével, Abelovszki Attilával közösen írta, Szolnoki Péterrel pedig tökél...