Videó: Elképesztő! Kiesett a kocsijából a férfi, az autó átment a lábán, majd belerohant egy házba – a „sofőr” futva menekült el

Akt.:
Elképesztő! Kiesett a kocsijából a férfi, az autó átment a lábán, majd belerohant egy házba – a sofőr futva menekült el
Elképesztő! Kiesett a kocsijából a férfi, az autó átment a lábán, majd belerohant egy házba – a sofőr futva menekült el
Floridában történnek meg a világ legdilisebb dolgai: talán az agyvízforraló hőmérséklet teszi, talán a nagykanállal fogyasztott kábítószerek, mindenesetre ez az állam sohasem okoz csalódást. A legújabb „ezt én már nem hiszem el” sztori is innen érkezik: egy férfi, hazafelé tartva a sztriptízbárból, kiesett a volán mögül, a kocsija átment a lábán, belerohant egy házba, majd a rémült férfi futva – sántikálva – még el is menekült a helyszínről.

Az orlandói férfi hajnali negyed három körül hagyta el a Dancers Royale nevű sztriptízbárt, bepattant 2016-os Ford F-150-jébe, de egysaroknyi kocsikázás után kizúgott a sofőrülésről, le az útra. Az autó átment a férfi lábán, és belecsapódott egy házba, megsebesítve az ablaknál alvó 58 éves női lakost. A sérülések nem voltak súlyosak, az asszonyt később csak elővigyázatosságból vitték kórházba. A sofőr, ahhoz képest, hogy elütötte magát, futva menekült el a helyszínről.

A kocsiban hagyott néhány azonosításra alkalmas dokumentumot, a rendőrség ez alapján felkereste a papírokon megadott lakcímen, de ott nem találták. Még mindig keresik, ennyi hülyeség azonban már tényleg plecsnit érdemel.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Ezen veszekszik a fél világ, hogy sikerült így összetörni a Mustangot?

Előre szólunk, mi sem tudjuk a megoldást, ahogy a világ senki más sem. Amit tudunk: adott egy Ford Mustang és egy női sofőr, aki belehajtott egy boltba és kis híján elgázolt egy-két embert, és úgy sikerült megállnia, ahogy az a videón is látható. Rendőrök, tűzoltók, de még egy SWAT-csapat is megjelent a helyszínen, de ők sem tudták megfejteni, ez hogy jöhetett össze.

Videó: Nincs lehetetlen! Beparkolt a helyre, ahová senki sem fért be

Az alábbi úriember nem ismer lehetetlent! Miután rájött, hogy sem orral, sem fenékkel nem fog tudni rendesen beállni a mélygarázs legszélén lévő helyre, jött az isteni szikra! Az eszközök lényegtelenek, ami fontos: megoldotta!

Videó: Menő belépőt akart a tankkal, belerohant a saját bárjába!

Az alábbi lengyel tulaj nem akármilyen belépőt tervezett klubja megnyitójára, egy tankkal akart leparkolni közvetlenül az ajtó előtt, és onnan kipattantva vonult volna be. A nagy esemény előtt persze gyakorolni kell, be is pattant a tankba, egyetlen dolog maradt csak le: elfelejtette, hol a fék…

Videó: Ennél bénábban nem lehetett volna kiállni a kocsimosóból

Egy sofőr csodát tett egy montanai autómosóban: legalábbis egy egyszerű kikanyarodást így elszúrni már rég túl van a mindennapos események halmazán.