Videó: Elképesztő, hogy fogta meg a jégen megcsúszó emeletes buszt a sofőr!

Elképesztő, hogy fogta meg a jégen megcsúszó emeletes buszt a sofőr!
Elképesztő, hogy fogta meg a jégen megcsúszó emeletes buszt a sofőr!
Egy megcsúszásra nem lehet felkészülni, ilyen helyzetben csak a rutin, a technika és a szerencse segíthet. Ennek a buszsofőrnek pedig minden összejött, és bár a legtöbben itt az árokba vezették volna a buszt, ő megmentette utasait!

A skóciai hóesés sem gyakori jelenség ilyentájt, elég érdekes felvételek készülnek arrafelé is a közutakon. Ilyen ez is, amelyben egy klasszikus, emeletes, double-decker sofőrje mutat ösztönös tehetséget, amikor ki kell védeni a bajt.

Egy autós csinált teljesen érthetetlen manővert a jól ismert dupla utasterű városi busz előtt, amire a sofőr nem igazán tudott mit reagálni, fékezett, amire a busz hátulja megindult, de végeredményben szépen sikerült kikerülnie a kisebb járművet – driftelve.

Forrás: automotor.hu | hvg.hu.


Óriási balesetnek indult, epikus driftelés lett egy kaliforniai kamionos manőveréből
Csak a sofőr ügyességének és lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem okozott óriási balesetet egy makrancos kamion Észak-Kaliforniában. A FedEx-teherautó egy hegyi úton haladt lefelé, amikor meghibásodott a fékrendszere, leblokkoltak a kerekek, és a pótkocsis jármű a csúszós, lejtős úton potenciálisa...

Bohózatba illő hókáosz Kanadában - Kocsik, buszok, hókotró és rendőrautó csúsztak egymásba
Montreal - Úgy látszik, a tél nem csak minket, magyarokat, de még a sokat látott Kanadát is képes meglepni. A montreáli hóesésről készült videó legalábbis ezt mutatja: autók, buszok, a hókotró és a zsaruk is megjárták. A jelenetet több kamera is rögzítette, az összeállítás így elképesztően látványos...