Videó: Elindult a lillafüredi Mikulásvonat

Akt.:
Miskolc, 2017. november 23. A Mikulás ajándékot ad egy gyereknek Lillafüreden 2017. november 23-án. December 27-ig napi négy alkalommal közlekedik a Mikulás-vonat a lillafüredi kisvasút miskolci Dorottya utcai végállomásáról a lillafüredi mesebirodalomba, ahol interaktív mesejáték keretében a Mikulással is találkozhatnak a kicsik.
Miskolc, 2017. november 23. A Mikulás ajándékot ad egy gyereknek Lillafüreden 2017. november 23-án. December 27-ig napi négy alkalommal közlekedik a Mikulás-vonat a lillafüredi kisvasút miskolci Dorottya utcai végállomásáról a lillafüredi mesebirodalomba, ahol interaktív mesejáték keretében a Mikulással is találkozhatnak a kicsik. - © MTI Fotó: Vajda János
Miskolc – Elza a Jégvarázsból, Ludas Matyi és a Mikulás várja a gyerekeket Lillafüreden. Tizenöt éve minden adventi időszakban Mikulásvonat jár a lillafüredi Mesebirodalomba.

Évente mintegy huszonkétezer látogató fordul meg a vonaton

December 27-ig napi négy alkalommal közlekedik a Mikulásvonat a lillafüredi kisvasút miskolci Dorottya utcai végállomásáról a lillafüredi Mesebirodalomba, ahol interaktív mesejáték keretében a Mikulással is találkozhatnak a kicsik.

mikulasvonat2A Mikulás ajándékot ad egy gyereknek Lillafüreden 2017. november 23-án | MTI Fotó: Vajda János

Forrás: rtl.hu.


Nosztalgiavillamos-vezetők gyakorolnak a régi Tátra villamosokon Miskolcon
Miskolc - A miskolciak már megszokták, hogy a városban kizárólag új, alacsonypadlós Skoda villamosok közlekednek. A következő néhány hétben azonban lehetőség lesz a nosztalgiázásra, hiszen újból megjelenik egy-két Tátra villamos is a síneken. A régi gépeken az MVK Zrt. járművezetői fognak gyakor...