Videó: Elgázolta a busz, de aztán felállt és lazán bement a legközelebbi kocsmába

Akt.:
Videó: Elgázolta a busz, de aztán felállt és lazán bement a legközelebbi kocsmába
Nagy-Britannia – Te mit tennél, ha elgázolna egy busz? Hasítanál te is a kocsmába, ráinni egy jó felest, ahogy minden normális ember tenné – pont így cselekedett a brit Simon Smith is, aki későn vette észre a felé száguldó helyi járatot.

Csúnyán telibe kapta hátulról a jármű. De a férfi, mintha mi sem történt volna, felkecmergett a földről és rögtön beslattyogott a legközelebbi kocsmába. Vannak ijedtségek, amire bizony inni kell.

Forrás: borsonline.hu.


Videó: Borzalmas balesetet rögzített a biztonsági kamera, egy kisteherautó csapódott a busz oldalába

Egészen hihetetlen balesetet rögzített egy busz biztonsági kamerája az Egyesült Államokban, Syracuse-ban. Egy pick-up sodródott le az útról, a sofőr félrerántotta a kormányt, hogy elkerülje az ott haladó autókat, így azonban egyenesen a busz oldalába vágódott.

Videó: A buszra kapaszkodva utazott, átmentek rajta. Az igazi döbbenet csak ezután jött!

Az alábbi úriember valamiért úgy érezte, a buszra felülve utazni már nem elég menő, így inkább a hátuljára kapaszkodva robogott. Más kérdés, hogy nem bírta sokáig és leesett, majd átment rajta egy kisteherautó. És aki azt hiszi, jött a mentő, és itt volt a sztori vége, az hatalmasat téved. Itt a modern Terminátor!

Videó: Elképesztő! Kiesett a kocsijából a férfi, az autó átment a lábán, majd belerohant egy házba – a „sofőr” futva menekült el

Floridában történnek meg a világ legdilisebb dolgai: talán az agyvízforraló hőmérséklet teszi, talán a nagykanállal fogyasztott kábítószerek, mindenesetre ez az állam sohasem okoz csalódást. A legújabb „ezt én már nem hiszem el” sztori is innen érkezik: egy férfi, hazafelé tartva a sztriptízbárból, kiesett a volán mögül, a kocsija átment a lábán, belerohant egy házba, majd a rémült férfi futva – sántikálva – még el is menekült a helyszínről.

Videó: „Nem vettem észre…” – Két kerékkel ment át a 4 éves fiún, döbbenetes véget ért a sztori!

„Nem vettem észre…” – ez volt a mentsége annak a kínai sofőrnek, aki elgázolt egy 4 esztendős kisfiút Sanghaj külvárosában. A történet azonban meglepő véget ért.