Helyi közélet

2014.04.16. 10:48

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A megye rendőri szervei 2014. április 15-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Miskolc - A megye rendőri szervei 2014. április 15-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.A miskolci- és kazincbarcikai járőrök egy nővel tiltott prostitúció, illetve egy férfivel a távoltartó határozat szabályainak megszegése, míg az encsi- és a mezőkövesdi rendőrök egy-egy férfivel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl a Kazincbarcikai-, Tiszaújvárosi- és Encsi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában