Videó: Elfogták a tatai idős férfi borsodi gyilkosait

Akt.:
Elfogták a tatai idős férfi borsodi gyilkosait
Elfogták a tatai idős férfi borsodi gyilkosait - © Fotó: police.hu
Felsőzsolca, Miskolc, Tata – A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette az idős tatai házaspárt bántalmazókat.

Emberölés bűntett elkövetésével gyanúsít a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya két miskolci és két felsőzsolcai férfit. Az 54 éves Á. Gábort, a 47 éves L. Gusztávot, a 37 éves H. Ferencet és a 35 éves A. Gábort összehangolt nyomozás eredményeként 2015. december 21-én és fogták el a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ők voltak azok, akik 2015. december 7-én hajnalban betörtek egy tatai családi házba, bántalmazták az ott lakó idős házaspárt, majd az ingatlanban talált készpénzzel és arany ékszekerekkel távoztak a városból. A bűncselekmény elkövetését követően a sértetteket életveszélyes sérülésekkel szállította kórházba a mentő, ahol az idős férfi később életét vesztette.

Á. Gábort, L. Gusztávot, H. Ferencet és A. Gábort a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

12.22.emberoleskem3_0

– Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság –