Videó: Elfogták a sajóbábonyi támadót

Akt.:
Elfogták a sajóbábonyi támadót
Elfogták a sajóbábonyi támadót
Sajóbábony – Lakásán támadtak rá egy idős nőre Sajóbábonyban. A rendőrök öt órán belül azonosították, majd elfogták a későbbi gyanúsítottat.


Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Gergő 25 éves sajóbábonyi lakossal szemben. A nyomozás kiinduló adatai szerint a gyanúsított Sajóbábonyban 2015. június 2-án éjjel bement egy 78 éves idős nő otthonába, ahol a házigazdától pénzt és cigarettát követelt. A férfi bántalmazta nyugdíjast, majd értékek híján távozott a helyszínről. A sértett az elsődleges szakértői vélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Az esetről 2015. június 3-án 5 óra 30 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre. A nyomozók a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként öt órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével magalapozottan gyanúsítható L. Gergőt.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –