Videó: Ekkora szállítmányt nem mindennap lát az ember

Videó: Ekkora szállítmányt nem mindennap lát az ember
© Forrás: YouTube / ViralHog
Kanada – Hatalmas elosztótartályt utaztattak meg nemrég Kanadában, a mozgatáshoz kisebb járműhadsereget kellett bevetni.

Méretes szerkezet szelte át a kanadai Edmonton városának úthálózatát a napokban. Az óriási tárgy január 6-án kezdte meg háromnapos utazását Fort Saskatchewanba. A munkához hat teherautóra és két, egyenként 26 tengelyű trélerre volt szükség.

A szállítócég adatai szerint a szerkezet több mint 800 tonnát nyom, hossza pedig valamivel 90 méter fölött van, így ez a legnagyobb szállítmány, ami valaha Alberta tartomány útjait nyomta.

Az óriási tárgy a propán polipropilénné alakításában nyújt majd segítséget az Inter Pipeline vállalat egyik üzemében.

Forrás: YouTube | ViralHog / Mammoet


Tajvan - Szuperközeli felvétel a tajpeji Songshan-reptér egyik leszállópályája mögül. Mint az a felvételen is látszik, a videós korántsem volt egyedül, a korlát mellől ugyanis többen szintén a landolás pillanatát próbálták megörökíteni. Ezek közül viszont valószínűleg a lenti darab viszi el a prí...

Kanada - Egy oszlopot is kidöntött, miközben próbált úrrá lenni a problémán. Igencsak megnehezítette a közlekedést Kanadában a szezon első havazása. Ez a sofőr például vissza szeretett volna fordulni a québeci Beauceville-nél lévő egyik kereszteződésben, de a pótkocsija megcsúszott a jeges úton -...