Videó: Egyetlen mozdulattal véget vetett az autós balhénak

Akt.:
Egyetlen mozdulattal véget vetett az autós balhénak!
Egyetlen mozdulattal véget vetett az autós balhénak!
Sokféleképpen érhet véget egy autós balhé: a rendőrség bevonásával, egy kis verekedéssel, jobb esetben pedig úgy, hogy legalább az egyik fél lehiggad. Nos, a mostani esetben egyik sem történt meg, mégis egyetlen mozdulattal véget vetettek a balhénak. Igen, Amerikában…

Forrás: automotor.hu.


Videó: Bepipult a motoros, alternatív módon használta a bukósisakját

Csak öt másodperc a videó, az viszont elég tömény. Egy gyors összeszólalkozás után a motoros úgy érezte, igazságot kell szolgáltatnia.

Videó: Tisztára, mint egy videojátékban – Testkamera vette fel a házak közötti hajszát

A tempei rendőrség osztotta meg az alábbi videót: az egyik járőr udvarokon keresztül üldözi futva a bűnözőt. A végére eldől, ki van jobb kondiban.

Videó: Ki akarta ütni a rendőrt, ez volt élete legrosszabb döntése!

Már mondani sem kell, természetesen Oroszországban járunk, ráadásul egy autósüldözés közepén. A menekülő autós viszonylag hamar elbízta magát, és úgy gondolta, a Need for Speedből merített tudását bedobja, és kiüti az őt üldöző rendőrt. Nem akarjuk lelőni a poént, de érdemes megvárni a videó végét.

Videó: Menekültek a rendőrök elől, kitalálták, mivel dobhatják fel még jobban a „bulit”

Ilyen is kizárólag Hollywoodban történhet meg… Két férfi előbb kirabolt egy ékszerboltot, majd nem kevés GTA-elemet tartalmazó menekülésbe kezdtek a rendőrök elől. És mivel úgy érezték, ez önmagában nem jelent elég kihívást, elkezdtek gumit égetni, majd szelfizni.

Videó: A motorosok kiakadtak, elképesztő balhé lett belőle, egy fegyver is előkerült!

Egy pillanatra bambult csak el az alábbi floridai BMW-sofőr, elképesztő balhé lett belőle.