Videó: Egy magyar nyugdíjas nyerte a hatmilliárd forintos álomnyereményt az Eurojackpoton

Illusztráció - Kifizették a csepeli csodanyertes: Brummel Ferenc villanyszerelő 101 szelvénye közül valamennyi nyert 1963-ban
Illusztráció - Kifizették a csepeli csodanyertes: Brummel Ferenc villanyszerelő 101 szelvénye közül valamennyi nyert 1963-ban - © Fotó: szerencsejatekgaleria.hu
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Magyarországon soha korábban nem nyertek ekkora összeget szerencsejátékon, a legtöbb eddig 2003-ban egy ötmilliárd forintos lottónyeremény volt. A mostani nyertes állítólag megbotlott és elesett aznap, amikor a nyertes szelvényt kitöltötte. A nyereményét fröccsel ünnepelte meg.

Forrás: rtl.hu.


Vajon ki vitte el minden idők legnagyobb magyar lottónyereményét?

Soha nem nyert még magyar akkora összeget a lottón, mint az a szerencsés, aki nemrégiben elvitte az Eurojackpot fődíját, egész pontosan 5 916 375 965 forintot. A Szerencsejáték Zrt. úgynevezett nagynyertes kérdőívéből – az anonimitás és a személyes adatok védelme mellett – megtudhatjuk, milyen érzés milliárdos nyertesnek lenni – és hogy mesébe illő történetek márpedig a valóságban is léteznek.

Elvitték a majdnem kétmilliárdot! – Ezeket nem árt tudni az Ötöslottó főnyereményről

Elvitték az Ötöslottó tizenhetedik legnagyobb nyereményét. Az egyetlen szerencsés nyertesnek három hónapja van, hogy jelentkezzen a pénzéért. De mi történik akkor, ha valaki nem jelentkezik a nyereményért? És honnan tudják biztosan, hogy a valós nyertes jelentkezik az összegért? Valamint mit lehet tudni arról, hogy hol adták fel a nyertes szelvényt?