Friss hírek

2009.11.26. 17:54

INFLUENZA - Péntektõl már több mint 40 kórházban lesz látogatási tilalom

<p>Újabb 10 fekvõbeteg intézményben rendeltek, illetve rendelnek el csütörtöktõl és péntektõl látogatási tilalmat, így a hétvégén az ÁNTSZ legfrissebb, csütörtöki listája alapján már 40 kórházba nem lehet bemenni egyes osztályokra, illetve az egész intézménybe.</p>

A fõvárosban az eddigieken kívül látogatási tilalmat rendeltek el csütörtöktõl a Péterfy Sándor Kórház szülészetén, az Árpád Kórház intenzív osztályán, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház szülészet-nõgyógyászati osztályán, az újszülött részlegén, az intenzív kardiológiai õrzõjében, az immun-nephrológia és kardiológiai rehabilitációs osztályán, a stroke õrzõjében, a sebészeti szubintenzív kórteremben, valamint az I. belgyógyászati szubintezív kórteremben.

Teljes látogatási tilalmat rendeltek el csütörtöktõl a pápai Gróf Esterházy Kórházban, péntektõl pedig a farkasgyepüi tüdõgyógyintézetben, a komáromi Selye János Kórházban, a dömösi Magyar Kékkereszt Egyesületnél, a kisbéri Batthyány Kázmér Szakkórházban, az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban, valamint a dorogi Szent Borbála Kórházban.

Mint arról a Független Hírügynökség csütörtökön beszámolt: az ÁNTSZ listájához képest még több intézményben vezetnek be látogatási tilalmat: így a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházban és részlegesen a gyõri kórházban is. Ezen kívül a debreceni Kenézy Kórházban, ahol eddig csak egy-egy osztály volt lezárva a hozzátartozók elõl, péntektõl teljes látogatási tilalmat vezetnek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!