Nagyvilág

2010.08.31. 16:21

Pár szál cigaretta miatt ölték meg a fiúk az idős turistát a vád szerint

<p>Vádat emeltek az izraeli hatóságok kedden két palesztin fiatal ellen Jeruzsálemben, mert a vizsgálat szerint megöltek egy 60 éves amerikai turistát, miután nem adott nekik néhány szál cigarettát. A bejelentés szerint az egyik palesztin fiú 14, a másik 15 éves.</p>

"Két héttel ezelőtt a két fiú, akik már beismerő vallomást tettek, Jeruzsálem központjában egy deszkával fejbe vágta az amerikai turistát, aki belehalt sérüléseibe." - közölte a jeruzsálemi rendőrség szóvivője. Micky Rosenfeld azt mondta: azért támadták meg az idős turistát, mert nem volt hajlandó pár szál cigarettát adni nekik.

Az izraeli állami rádió szerint az amerikait előzőleg arra kérték a fiúk, hogy vegyen nekik egy üveg vodkát, amibe a turista belegyezett. A fiúk azért kérték ezt, mert kiskorúak, és nekik tilos eladni szeszes italt. Azt egyelőre nem közölte a rendőrség, hogy a turista valóban megvette-e a vodkát.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!