Videó: Drogdílerekre csaptak le Miskolcon

Akt.:
Drogdílerekre csaptak le Miskolcon
Drogdílerekre csaptak le Miskolcon - © Fotó: police.hu
Boldva, Miskolc – Egyszerre ütöttek rajta a rendőrök két kábítószer-kereskedőn, egyikük Miskolcon adott túl a drogon, amit budapesti elosztójától szerzett be.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság F. Jácint 34 éves budapesti és H. Csilla 21 éves boldvai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a 21 éves gyanúsított Miskolcon, a Szűcs Sámuel utcában 2015. szeptember 17-én 18 órakor drogot adott át B. Károly 28 éves boldvai lakosnak, akiket a rendőrök a helyszínen tetten értek, majd a férfit később kábítószer birtoklás bűntett elkövetése miatt hallgattak ki.

A miskolci kábítószeres tranzakcióra lecsapó rendőrökkel szinte egy időben a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Osztály és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai közös akciójuk eredményeként Budapesten elfogták a miskolci nő dílerét. A hatóság megalapozott gyanúja szerint F. Jácint 34 éves fővárosi férfi adta el a fehérport tartalmazó paketteket miskolci kapcsolatának, amelyeket az tovább osztott Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette F. Jácintot, akivel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. szeptember 20-án elrendelt. Az ügyben érintett további gyanúsítottak az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s