Videó: Diósgyőri gólörömök 2014-ben

Akt.:
Diósgyőri gólöröm a Magyar Kupa döntőjében
Diósgyőri gólöröm a Magyar Kupa döntőjében
Amikor elhalkul a diósgyőri kórus, mikor mindenki visszafojtja a lélegzetét, majd a következő pillanatban felrobban a stadion, ismeretlenek egymás nyakában a piros-fehér sálak ezrei pedig pörögnek a fej felett… Összegyűjtöttünk néhány hidegkirázós videót a diósgyőri szurkolók számára az 2014-es esztendőből. Lehet szavazni a legjobb idei gólörömre!

2014.04.26.: DVTK vs. Paks (0-4) – Gólöröm gól nélkül

A diósgyőri stadion eredményjelzője hiába mutatott 0-4-es állást a DVTK – Paks bajnoki mérkőzésen, a piros-fehér fanatikusok tomboltak a lelátókon. tovább »


2014.05.25.: Újpest vs. DVTK, MK-döntő (1-1) – Bacsa Patrik gólja

Elképesztő, lenyűgöző, fantasztikus – Ezek a legenyhébb jelzők, amit a fanatikus diósgyőri szurkolótáborra lehet mondani a vasárnapi kupadöntő után, nem véletlen, hogy az újpestiek vezetőedzője is áradozott a piros-fehér drukkerhadról. tovább »


2014.07.17.: Litex vs. DVTK (0-2) – Grumic gólja

Parádés, fantasztikus, fenomenális. Egyszerűen kifogytunk a jelzőkből a diósgyőri szurkolótábor kapcsán, a Bulgáriában tapasztalt gólörömök pedig önmagukért beszélnek. Nézze meg a Borsod Online helyszíni felvételeit! tovább »


2014.10.04.: DVTK vs. FTC (2-1) – Takács Tamás gólja

A DVTK több mint három évtized után tudott nyerni hazai bajnokit az FTC ellen, az élvonalban. tovább »


2014.10.25.: DVTK – Dunaújváros (3-3) – Gólöröm az utcán

Az országos szurkolói bojkott miatt a hangulat a stadionon kívül rekedt, ám a diósgyőri ultrák gólöröme ezúttal sem marad el. tovább »


2014.12.07.: DVTK – Újpest (2-1) – Griffiths gólja

Hova felugrott ez az ember! A diósgyőri csatár dereka volt a védőnek fejmagasságban. Védhetetlen felhőfejes és totális megőrülés a 94. percben. tovább »


Ön szerint melyik volt a legfelejthetetlenebb diósgyőri gólöröm 2014-ben?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...