Videó: Délben a presszóban rabolt, este a rács mögött volt a 19 éves putnoki férfi

Délben a presszóban rabolt, este a rács mögött volt a 19 éves putnoki férfi
Délben a presszóban rabolt, este a rács mögött volt a 19 éves putnoki férfi - © Fotó: police.hu
Putnok – Egy putnoki vendéglátó pultosát támadta meg és súlyosan bántalmazta egy férfi, akit a rendőrök azonosítottak, majd 8 órán belül elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek.

A Putnoki Rendőrőrs rablás- és testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást V. György 19 éves helyi lakossal szemben.

putnok1

A gyanúsított 2017. június 27-én a déli órákban egy putnoki sörözőben előbb egy sört fogyasztott, majd a 23 éves pultos nőre hátulról rátámadt, fojtogatta az eladót és ököllel arcon is ütötte. A férfi végül a dulakodás közben a nő kezéből kieső mobiltelefonnal elmenekült a helyszínről. A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülése keletkezett.

A rendőrök azonosították, majd az esti órákban elfogták V. Györgyöt, akitől az eltulajdonított telefont is lefoglalták.

putnok4

A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek előzetes letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .