Videó: Busz kamerája vette fel, hogy repült fel az első emeletig a balesetező Nissan

Akt.:
Busz kamerája vette fel, hogy repült fel az első emeletig a balesetező Nissan
Busz kamerája vette fel, hogy repült fel az első emeletig a balesetező Nissan
Míg mi azt hittük, olyat csak a Grand Theft Auto-játékokban látunk, hogy egy autó berepül az emeletre, addig az Egyesült Államokban ez valóban megtörtént. És egy arra járó busz fedélzeti kamerájának köszönhetően meg is nézhetjük, hogy sikerült.

Mi is beszámoltunk arról a nagyon bizarr balesetről, amely vasárnap éjszaka történt a kaliforniai Santa Anában. A helyi tűzoltóság szerint a Nissan Altima nekiment az utat középen két sávra osztó terelőkőnek, a levegőbe emelkedett, és a fogorvosi rendelőként működő ház emeleti ablakába csapódott be.

nissan2

Az esetről több fotót is közöltek, nemrég azonban egy videó is előkerült a balesetről. A felvételen jól látszik, hogy a kocsi nagy sebességgel szállt keresztül az úttesten, majd fúródott a ház oldalába.

Érdemes hozzátenni, a sofőr erősen ittas állapotban volt és állítólag tudatmódosítót is találtak a szervezetében. Rejtély, hogyan, de a balesetet egyébként mindenki megúszta karcolásokkal.

Forrás: automotor.hu | hvg.hu.


Elképesztő baleset! Rádőlt a betonkeverő az autósra a kanyarban
Egy térfigyelő kamera rögzítette a balesetet Kínában, ami pont olyan elképesztően bizarr, mint amire a cím utal. A betonkeverőt vezető sofőr ugyanis csúnyán elszámolta magát, és túl nagy sebességgel próbált bevenni egy kanyart, amelyben pont érkezett egy másik autós is. A legmegdöbbentőbb...

Utasokkal tömött busszal hajtott át a piroson a vonat elé a vasúti kereszteződésben
Egészen bizarr balesetet rögzített egy térfigyelő kamera Lengyelországban: egy utasokkal teli busz sofőrje egyszerűen nem foglalkozott azzal, hogy már pirosan villog a lámpa, és záródik a sorompó, azt hitte, még átfér, mielőtt jön a vonat. Nem jól gondolta... Az egyetlen elfogadható megoldás az l...