Videó: Brutális baleset! Nem működött a sorompó, „szétvágta” a vonat a kamiont a vasúti átjáróban

Akt.:
Brutális baleset egy vasúti átjáróban - „Szétvágta” a vonat a kamiont
Brutális baleset egy vasúti átjáróban - „Szétvágta” a vonat a kamiont
Durva baleset rögzített egy autós fedélzeti kamerája Utahban egy vasúti átjárónál. Egy kamion gurult rá a sínekre, amikor egy személyvonat nekirohant és darabokra törte. A sorompó nem működött, ennek ellenére a sofőr nem nézett szét alaposan, hogy elindulhat-e.

Szerencséjére a kamion elejével már átért a túloldalra, így sértetlenül szállhatott ki a járműből. A baleset után a sorompó hirtelen működni kezdett, a karok leereszkedtek, a lámpák pedig tilosat mutattak.

Forrás: rtl.hu.


Videó: Épp csak ki tudott ugrani a sofőr, mielőtt szétzúzta a sínen ragadt kamionját a robogó vonat

Valósággá vált minden sofőr egyik legdurvább rémálma a kaliforniai Atwaterben. Kedd délben egy kamion a síneken ragadt a vasúti átkelőnél, a vonat pedig átgázolt rajta – a sofőr épp abban a pillanatban ugrott ki a fülkéből, amikor a szerelvény az autó utánfutójába csapódott.

Videó: Rémálomszerű jelenet az úton – Iszonyatosat csattant két kamion, a pótkocsi elrepült!

Két kamion iszonyút csattant két országút találkozásánál Washington és Oregon határában. Az ütközésben senki sem sérült meg komolyabban, de a jelenet attól még brutális.

Videó: Brutális baleset! Fél tucat autót gyalult le fékezés nélkül egy kamion

Durva videót tettek közé egy amerikai balesetről: Illinois államban rögzítette egy autó fedélzeti kamerája a rémisztő balesetet, amelyben hat autót tolt egymásra egy robogó kamion Chicago közelében. A felvételeket elnézve ez nem is baleset volt, sokkal inkább tömegszerencsétlenség, amelynek csodák csodájára nem volt halálos áldozata.

Videó: Brutális baleset! Felborult és felrobbant egy kamion, a sofőr túlélte, de hatan meghaltak (18+)

Drámai felvételeket hozott nyilvánosságra a brazil rendőrség egy kamionbalesetről, amelyben hatan haltak meg még júliusban. Az autópálya-kamerák felvételén látszik, ahogy a gyúlékony bioetanolt szállító teherautó 120 km/h-val, vagyis a megengedett sebesség kétszeresével próbált bevenni egy kanyart.