Videó: Brutális állatkínzás – Eltörték a lábait és egy tóba dobták a kiskutyát

Akt.:
Brutális állatkínzás - Eltörték a lábait és egy tóba dobták a kiskutyát
Brutális állatkínzás - Eltörték a lábait és egy tóba dobták a kiskutyát - © Fotó: rtl.hu
Bisse – Mellső lábait eltörhették és úgy dobhattak egy alig három hónapos kiskutyát tóba a Baranya megyei Bissén. Napokig lehetett ott, mire rátaláltak a környéken élők. Kimentették az ebet, állatorvoshoz került, az interneten 100 ezer forint gyűlt össze a műtétjére, így a kutya túlélte. Az állatvédők eddig azért nem tettek feljelentést, mert először a kutya megmentésére törekedtek.

Nem csak szilánkosra tört a csont, centiméterekkel el is csúszott a helyéről. Így nézett ki a kutya lába a röntgenfelvételen.

eltortek-a-labait-es-egy-toba-dobtak-a-kiskutyat_1

Az állatvédők Marley-nak nevezték el az alig 3 hónapos kölyökkutyát. A Bissei tóban találta meg egy környéken élő család. Nyüszítést hallottak a távolból, azután indultak saját kutyájukkal a keresésére.

eltortek-a-labait-es-egy-toba-dobtak-a-kiskutyat_2

Mellső lábai eltörtek, hátán egy farönk volt, úgy találták meg a tóban. Az állat megmentői azt gyanítják, megkínozhatták és utána dobták be a vízbe.

eltortek-a-labait-es-egy-toba-dobtak-a-kiskutyat_3

eltortek-a-labait-es-egy-toba-dobtak-a-kiskutyat_4

eltortek-a-labait-es-egy-toba-dobtak-a-kiskutyat_5

A kutyának most gazdát keresnek. Az egyesületnél eddig azért nem tettek feljelentést állatkínzás miatt, mert az volt az elsődleges cél, hogy Marley túlélje a sérüléseket.

eltortek-a-labait-es-egy-toba-dobtak-a-kiskutyat_6

Forrás: rtl.hu.