Videó: Biztonsági kamera rögzítette, hogyan terített le egy MMA-harcos egy peches autótolvajt

Akt.:
Videó: Biztonsági kamera rögzítette, hogyan terített le egy MMA-harcos egy peches autótolvajt
© Fotó: rumble.com
Egyesült Királyság – Nem igazán volt szerencséje annak a férfinak, aki megpróbált ellopni egy autót, ugyanis néhány pillanat alatt földre terítette egy küzdősportot űző ember, ráadásul mindezt egy kamera is rögzítette. 


A rabló lopni indult, végül úgy megijedt, lemosta az autókat!
Egészen fantasztikus biztonsági kamera-felvétel járja az internetet. A vírusszerűen terjedő videón az látható, ahogy egy rabló berohan késsel a kezében egy autómosóba, vélhetően azért, hogy egy új kocsival távozzon. Nem így lett. Igen ám, csak a tolvaj arra nem gondolt, hogy „ellenfelénél” pedig egy fegyver lapul... Az autómosós ráadásul úgy gondolta, ha már előnyben van, kicsit megleckézteti a fiatalembert, és villámgyorsan lemosatta v...

Forrás: YouTube
Moszkva - Az orosz NTV riporterét egy láthatóan ittas férfi ütötte ki az Ejtőernyősök Napjának ünnepségén. - Elfoglaljuk Ukrajnát - mondta a részeg férfi a kamera előtt, mire Nyikita Ravozzhajev megkérte, hogy maradjon csendben. A férfi erre ököllel arcon vágta a tudósítót, majd oda vetette neki, hogy ki vagy te, hogy így beszélsz velem?
[related-post post_id="3548099"] [related-post post_id="3544933"]

aolo
Ausztrália - A munkából hazafelé tartó férfi pirosat kapott autójával a lámpánál ezért megállt. Egy épp arra haladó gyalogos viszont úgy ítélte meg, hogy az autó hirtelen fékezett le. Fenyegetően hadonászni kezdett, majd bemutatott az ujjával. Aztán visszakapta a sorstól...  

Tovább a cikkhez0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s