Videó: Betartod a sebességkorlátot, de vajon meddig bírja mögötted a rendőrautó?

Akt.:
Betartod a sebességkorlátot, de vajon meddig bírja mögötted a rendőrautó?
Betartod a sebességkorlátot, de vajon meddig bírja mögötted a rendőrautó?
Lengyelországban járunk, ahol egy kíváncsi autós – miután látta, hogy egy rendőrautó állt be mögé – kipróbálta, mi a rendőr reakciója, ha betartja a gyakran teljesen felesleges 30-as sebességkorlátozást. Maradjunk annyiban, nem kellett sokat várni, hogy a mögötte araszoló megunja a szabályos közlekedést.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Elképesztő jelenet Buenos Airesben – A motorháztetőn hurcolta a rendőrt a nő

Egy asszony 300 méteren át vonszolt egy közlekedési rendőrt kocsijának motorháztetején, a járőr egy idő után leugrott, a térde bánta. A nőt gyilkossági kísérlet miatt fogják bíróság elé állítani.

Videó: Amikor a rendőr se ismeri a parkolás alapszabályát…

Alapszabály: ha leparkolunk a kocsival, behúzzuk a kéziféket. Mert akkor nem gurul el az autó. Megannyi videó mutatja, hogy milyen az, amikor a gondatlan sofőrök használják a kéziféket és búcsút kell intsenek a járgányuknak. Most is egy ilyen következik, annyi csavarral, hogy a parkoló ezúttal rendőr. Biztonsági kamerás felvétel Romániából.

Videó: Nehéz lerázni a zsarukat, ha egyikük a motorháztetődön kalimpál

Bizarr közlekedési videó járja be a netet. A felvételen az látható, ahogy egy autós két kilométer hosszan magával hurcol egy motorháztetőjébe kapaszkodó rendőrt, miközben a sebessége alulról karcolja a 100 kilométer per órát. A rendőr meg akarta állítani a járművet egy ellenőrzőponton, de a sofőr másként gondolta, így született meg az akciófilmbe illő jelenet.

Videó: Ki akarta ütni a rendőrt, ez volt élete legrosszabb döntése!

Már mondani sem kell, természetesen Oroszországban járunk, ráadásul egy autósüldözés közepén. A menekülő autós viszonylag hamar elbízta magát, és úgy gondolta, a Need for Speedből merített tudását bedobja, és kiüti az őt üldöző rendőrt. Nem akarjuk lelőni a poént, de érdemes megvárni a videó végét.