Videó: Beszakadt a beton járdalap, fejen ütötte a kisfiút – „Meg lehetett volna előzni a tragédiát”

Akt.:
Beszakadt a beton járdalap, fejen ütötte a kisfiút - „Meg lehetett volna előzni a tragédiát”
Beszakadt a beton járdalap, fejen ütötte a kisfiút - „Meg lehetett volna előzni a tragédiát” - © Fotó: rtl.hu
Szentdomonkos – Lelkileg összetörtek annak a 11 éves fiúnak a szülei, akit egy beton járólap ütött fejen Szentdomonkoson, hétfőn. A kisfiú hazafelé tartott, amikor a járdalap megmozdult alatta, ő beleesett az árokba a betontábla pedig ráborult. A mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Az egyik rokon szerint meg lehetett volna előzni a tragédiát, ha a járdát karbantartják. A polgármester azt mondja, valaki direkt mozdította el a betonlapot.

Akár velünk is megtörténhetett volna

Rokonai szerint megelőzhető lett volna annak a 11 éves kisfiúnak a halála, akit egy beton járdalap ütött fejen Szentdomonkoson hétfőn. Balázs volt a legkisebb gyerek a családban, nagyon szerették. Nővérének férje azt mondja, képtelenek feldolgozni a tragédiát. A szülők teljesen összetörtek.

Forrás: rtl.hu.


Videó: Beszakadt a beton járdalap – Megelőzhették volna a kisfiú halálát?

Szentdomonkos – Korábban többször is panaszt tettek a járda miatt a Heves megyei Szentdomonkoson, ahol hétfőn egy 11 éves fiú alatt beszakadt egy betonlap. A 126 kilós tömb úgy megütötte a gyerek fejét, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A rendőrség vizsgálja, hogy ki a felelős a balesetért. Megrázó tudósítás!