Videó: Bement vásárolni, mire visszaért, ő ült az autója tetején…

Akt.:
Bement vásárolni, mire visszaért, ő ült az autója tetején...
Bement vásárolni, mire visszaért, ő ült az autója tetején...
Sok mindenre számít az ember, mikor bemegy vásárolni egy boltba és a parkolóban hagyja a kocsiját, arra azonban viszonylag ritkán gondolunk, hogy valaki kisajátítja az autót, és átalakítja napozóággyá.

Pedig az Egyesült Államokban, Washingtonban pontosan ez történt, mikor egy oroszlánfóka úgy gondolta, ez a legjobb hely a lazításhoz, majd mikor jöttek a nézők, egyszerűen ledőlt aludni…

Forrás: automotor.hu.


Videó: A Mitsubishi-reklám béna jegesmedvéjén röhög a világ

Egy autóreklám viszonylag ritkán hoz olyan nézettséget, mint a Mitsubishi téli kisfilmje. A képlet egyszerűnek tűnt: jég, egy jegesmedve, egy-két autó és már kész is a tökéletes videó! Ezzel csak egyetlen probléma volt, szerencsétlen jegesmedve képtelen volt megállni a csúszós talajon, amiből végül ez lett!

Videó: Száguldó szuperszárnyas a sztráda sztárja

Mintegy 20 kilométeren át haladt a forgalomban egy galamb egy holland autópályán – a madárka kitartásánál és ügyes manőverezési készségénél már csak a motivációján csodálkozunk jobban.

Videó: Kutya tévedt a ralipályára, aztán jött maga a csoda!

Szegény kutya nem tudta, mit csinál, de mikor meghallotta a felbőgő raliautó motorját, tudta, menekülnie kell. Sajnos azonban rossz irányba kezdett el futni, így mikor az autó utolérte, szinte mindenki biztos volt abban, itt a vég. Aztán jött a csoda!

Videó: Így blokkolja a forgalmat húszezer kacsa

Mi az a forgalmi akadály, amit a legidegesebb sofőr is birkatürelemmel, sőt, mosolyogva fogad? Úgy van, az, amikor húszezer kacsa halad át az úttesten, a szabályoknak megfelelően a gyalogátkelőhelyen.