Helyi közélet

2014.04.08. 08:58

Közlemény: Nem működnek a jelzőlámpák a József Attila-Baross Gábor utca kereszteződésében

Miskolc - Előreláthatóan két napig nem működnek a jelzőlámpák a miskolci József Attila-Baross Gábor utca kereszteződésében.

Miskolc - Előreláthatóan két napig nem működnek a jelzőlámpák a miskolci József Attila-Baross Gábor utca kereszteződésében.Hétfő éjszaka a 3-as főút Miskolc átkelési szakaszán a 186-os kilométerszelvény közelében egy túlméretes jármű kanyarodás közben kidöntötte társaságunk egyik forgalomirányító jelzőberendezését, emiatt egyelőre sárgán villognak a jelzőlámpák a József Attila és Baross Gábor utca kereszteződésében. A berendezés javítása előreláthatóan akár két napot is igénybe vehet, ezért kérjük a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a helyszínen, mivel a csomópont mérete és az itt áthaladó napi forgalom is igen nagymértékű. Szükség esetén rendőri forgalomirányítás is lehet majd a helyszínen. A javítási munkák elvégzéséig az autósok türelmét és megértését kérjük!

- Pécsi Norbert Sándor, Magyar Közút Nonprofit Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában