Videó: Az egykori TSZ-ben gyártották a drogot, Felsődobszán mindenki megdöbbent

Akt.:
Az egykori TSZ-ben gyártották a drogot, Felsődobszán mindenki megdöbbent
Az egykori TSZ-ben gyártották a drogot, Felsődobszán mindenki megdöbbent - © Fotó: rtl.hu
Felsődobsza, Miskolc – A helyiek nem is sejtették, mi folyik abban a felsődobszai mezőgazdasági üzemben, ahol ukrán munkások ipari mennyiségben gyártottak kábítószert. Mindenki megdöbbent, mikor megtudták miért rohamozták meg kommandósok az egykori TSZ-t.

A vámosok hónapok óta figyelték a héttagú bandát, arra gyanakodtak, hogy illegális cigarettagyárat működtetnek.

Forrás: rtl.hu.


Előzetesben a felsődobszai droglabor „munkatársai”

Felsődobsza, Miskolc – Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azokat a férfiakat, akik egy droglaborban dolgoztak Felsődobszán.

Videó: Illegális droglabor Felsődobszán – Ukrán munkások ipari mennyiségben gyártották a kábítószert

Felsődobsza, Miskolc – Az elmúlt évek egyik legnagyobb kábítószerfogását hajtották végre a NAV és a rendőrség munkatársai Felsődobszán. Az illegális droglaborban külföldi munkások ipari mennyiségben gyártották a külföldre szánt kábítószert.

Videó: Illegális droglaborra csaptak le Felsődobszán

Felsődobsza, Miskolc – Az elmúlt évek egyik legnagyobb kábítószerfogását hajtották végre a NAV és a rendőrség munkatársai Felsődobszán. Az illegális droglaborban ukrán munkások ipari mennyiségben gyártották a külföldre szánt kábítószert.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s